Turvaa Herraan

kaikesta sydämestäsi äläkä nojaudu omaan ymmärrykseesi. Tunne Hänet kaikilla teilläsi, niin Hän sinun polkusi tasoittaa.
Snl.3:5,6

Teitä siunaten: Valma,
Rositha, Saaronin kukka ja Anceliga.

UUTISET

29.3.2014RukousLue lisää »

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:881503 kpl

Uusimmat kuvat

Genesaretin järvi
Genesaretin järvi
Haifa
Haifa

Viimeisimmät keskustelut

Satunnainen kuva

Illan emäntä
Äiti ja pojat
Aviopari
Vala päivänä
Share |

Esirukouspyynnöt

 

Keskustelupalsta on tarkoitettu myös esirukouspyynnöille. Valitettavasti en pysty lisäämään keskustelupalstan otsikkoon myös "esirukouspyynnöt", johtuen nettisivujen ominaisuuksista.

Esirukouspyynnöt myös valman.posti@gmail.com

 

Tiedoksenne, että rukouspyynnöt, jotka tulevat tänne Valman kotisivuille tai valman.postiin viedään totisella sydämellä Isän eteen Jeesus Kristuksen nimessä ja Pyhän Hengen johdatuksessa. Me rukoilemme näitä rukousaiheita:

1. kukin yksinämme, kun olemme lukeneet avunpyynnön, kiitoksen tms. täältä Valman sivuilta
2. erillisessä rukouspiirissä, joka kokoontuu tarvittaessa

Nöyrä toivomuksemme on, että jakaisitte kanssamme myös rukousvastauksen, jotta mekin voimme kiittää Isä Jumalaa, Jeesus Kristusta ja Pyhää Henkeä.


Kiitos Rakkaalle Jeesuksellemme, että Hän kuulee rukouksemme ja anontamme. Kiitos Isälle Jumalalle, että Hän vastaa ajallaan ja tahtomallaan tavalla. Kiitos Isälle, Pojalle ja Pyhälle Hengelle, että olemme saaneet olla tässä työssä mukana ja saaneet todistaa monista, monista rukousvastauksista ja eläneet todeksi sen, ettei mikään; ettei mikään ole Jumalalle mahdotonta!

Jääkää Isän suojelukseen ja varjelukseen. Olkoon sydämessänne Jeesus Kristuksen armo ja rakkaus ja totisesti, olkoon nimenne kirjoitetut Elämän Kirjaan. Jeesus Kristuksen nimessä, totisesti, olkoon Hän henkilökohtainen pelastajanne, niin teidän kuin meidänkin. amen.

Valma-