Turvaa Herraan

kaikesta sydämestäsi äläkä nojaudu omaan ymmärrykseesi. Tunne Hänet kaikilla teilläsi, niin Hän sinun polkusi tasoittaa.
Snl.3:5,6

Teitä siunaten: Valma,
Rositha, Saaronin kukka ja Anceliga.

UUTISET

29.3.2014RukousLue lisää »

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:852843 kpl

Uusimmat kuvat

Genesaretin järvi
Genesaretin järvi
Haifa
Haifa

Viimeisimmät keskustelut

Satunnainen kuva

vanha sauna
ruusut
lumipallopuu
pikku eetu

Keskustelu

äitiRukouspyyntö25.11.2019 12:17
Minulla on elämänhalu mennyt. Meillä on monta lasta, pienin alle 2v, isoin 9v. Olemme uskossa. Meillä ei ole tukiverkostoa, vanhempani eivät auta, ovat rikkaita, asuvat lähellä, eikä muita lapsenlapsia ole. Mutta he viettävät aikansa aikuisten veljieni kanssa. Olen heille yhdentekevä. Yksi uskova nainen joskus katsoo lapsiamme että edes hetkeksi pääsemme johonkin aviomieheni kanssa.. Arki on liian vaikeaa ja raskasta. Minulla on opiskelut ja miehellä työ, Home tuhosi koko irtaimistomme vuosi sitten, asuimme kaupungin asunnossa. Emme saaneet korvausta.Hengitykseni lamaantui lopulta kodissani, ja jouduin juoksemaan vauvan kanssa ulos, enkä voi nut enää palata, kiertelin tuttavien nurkissa miehen yrittäessä hankkia uutta asuntoa. Se oli helvetillinen koettelemus kun valvoin joka yö ja imetin enkä tiennyt minne pääsen seuraavaksi. Lopulta äiti pyysi heille ja olin 2 yötä, mutta hän vain huusi ja räyhäsi minulle (hänellä on joku luonnehäiriö ja alkoholiongelmaa) joten minun oli pakko lähteä kiertämään muualle.Kolme viikkoa kiertelin, sitten tämä asunto saatiin. Lapset menettivät lelunsakin, kaikki meni. Vanhemmilta ei herunut edes myötätuntoa.Ja nyt en voi olla homeisissa tiloissa.. Muutimme vuosi sitten tänne, kalliiseen, huono-kuntoiseen riistovuokra asuntoon ja nyt täälläkin on hometta. En tiedä miksi Jumala sallii ettemme saa hyvää tervettä kotia, emmekä apua. Itken joka päivä ja suurin kiitosaiheeni on että joskus elämäni loppuu. Minulla oli lauantaina syntymäpäivä.sekin oli lähinnä työtä,opiskelua ja siivousta.Sain sentään hyvän aamiaisen ja kukkia. Mutta eipä siinä syntymässäni juhlimista olekaan, jos olisin valinnut en olisi syntynyt. Miksi en voi kuolla?

Kuitenkin tulin uskoon 16 vuotiaana ja olen evankelioinut ym ym halunnut seurata Herraa siitä asti. Rukoillut suunnitelmansa toteutumista.Saanut palvella todella monissa tehtävissä, Suomessa ja ulkomailla. Nyt on kärsimystä elää. Jos Herra antaisi muuttaisimme lähetystyöhön muualle. Suomi tuntuukin oksentavan meitä ulos, kun asunnot ovat tällaisia eikä muuta saada. Emme saa lainaakaan kun palkka ei ole tarpeeksi iso, emme voi ostaa. Vuokra-asuntoja ei ole paitsi luokattoman huonoja tai liian kalliita. Vanhemmilla on talo tyhjillään muualla Suomessa, mutta sitäkään emme saa.

Tuntuu pahalta että kaikilla on kodit ja tavarat. Meillä ei ole enää edes tuoleja tarpeeksi, ei silitysrautaa, ei sänkyjä lapsille, ei ainuttakaan.kirjahyllyä. Olemme vuoden eläneet näin. Aluksi oli vain pahvilaatikko pöytänä ja söimme lattialla istuen.Kirpputorilta ei voinut ostaa vaatteitakaan kun homealtistus niin paha.Rahaa meni paljon vaatteisiin ym.Eikä saatu apua mistään. Paitsi muutaman pussilakanan ja vaatteen ja peiton saimme uskon ystäviltä.

No, jotkut asuu viemäreissä, slummeissa ja rappukäytävissä. En ansaitse sen enempää minäkään. Mutta miksi minua on mitätöity syntymästäni lähtien, ja nyt en saa edes kotia, tai lapseni?Olenko niin pohjattoman arvoton? Oisin itsekin mielelläni mennyt roskikseen kaikkien tavaroittemme kanssa ja kuollut sinne.Aina olen ollut töissä ja opiskellut kaksi ammattia, ollut omillani 18 vuotiaasta kun kotona en voinut olla äitini raivoamisen takia. Ja nyt monta vuotta kotiäitinä. Kauttani on tullut uskoon ihmisiä,lapsia ja aikuisia. aina olen kertonut Herrasta.

Nyt opiskelen teologisessa tiedekunnassa ja todistan että Raamattu on alusta loppuun totta, teen kandityötä jossa todistan miten evoluutio on valhetta ja biologinen mahdottomuus, ja Raamatun Sana on totta tältäkin osin. Voi olla, että koska olen nyt näin kovalla lähetyskentällä, hyökkäyskin on erityisen rajua. Tarvitsen muutaman ihmeen että pystyn valmistumaan kandiksi, olisi pakko saada monet puuttuvat opinnot tehtyä 30.7. mennessä tai suoritukseni alkavat vanheta ja menetän monen vuoden vaivannäön. Kotiäitiys katkaisi opintoni.Teologinen tiedekunta on lähetyskenttä. Sain todistaa monelle sadalle miten Raamattu on totta, profetiat ovat toteutuneet, ja Jeesus on parantanut parantumattoman sairauteni ym, eri luennoilla ja kursseilla. Etenkin luomisen todellisuudesta ja evoluutioteorian biologisesta mahdottomuudesta olen saanut todistaa muissakin yliopistotapahtumissa. Teorian mukaan kaikki maakasvit ovat yhdestä ainoasta merilevästä peräisin, joka ajelehti paljaalle kalliolle, ja sai nämä kaikki jälkeläiset, porkkanan, meloonin, kukat, viljakasvit..kaktukset.. vaikka multaakaan ei vielä ollut. Järjetöntä. jokainen merilevä kuolee kun sen laittaa kalliolle.

Evoluutioteoria ei ole tiedettä vaan se on muinainen pakanallinen filosofia joka oli olemassa jo 600-500eKr.Paavali väitteli epikurolaisten kanssa jotka olivat ateistisia materialisteja. Ateisteja on ollut maailman sivu. Nyt Eero Junkkaala ja jotkut vapaiden suuntien edustajat kuten Lari Launonen, Rope Kojonen ja Jussi Tuusa puolustavat evoluutiota, että Jumala muka loi sen kautta. Se on hirveä ja tuhoisa valhe. Apina ei synnyttänyt Adamia ja Eevaa, eikä kuolemaa ollut ennen syntiinlankeemusta. Jeesus oli luomisen silminnäkijä, Hän oli luomassa maailmaa ja ihmistä. Joka väittää että Jumala loi evoluution kautta, se tekee Jumalasta valehtelijan, sillä Jeesus vahvisti että Raamattu ja ilmoitus luomisesta on totta. Evoluutioteorian opetus on tappanut monen uskon ja siksi on kouluampumiset ym. Ampuja uskoi evoluutioteoriaan ja että hän lakkaa olemasta koska on sieluton eläin. Kuten ampumansa nuoretkin.

Kiitos jos voitte rukoilla.

Saaronin kukkaRe: Rukouspyyntö23.1.2020 14:54
Rakas äiti,
Ei ole tähän vastausta ihmisellä, ei, mutta meillä on Isä taivaassa, joka kuulee ja näkee eikä koskaan nuku, Hän tietää tilanteesi, kun huudamme Hänen puoleensa, armahda Herra Sebaot ja kuule nyt äidin hätähuuto ❤️
Anna hänelle vastauksesi, älä anna sen enää viipyä!
RakkaudellaVastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: