Turvaa Herraan

kaikesta sydämestäsi äläkä nojaudu omaan ymmärrykseesi. Tunne Hänet kaikilla teilläsi, niin Hän sinun polkusi tasoittaa.
Snl.3:5,6

Teitä siunaten: Valma,
Rositha, Saaronin kukka ja Anceliga.

UUTISET

29.3.2014RukousLue lisää »

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:852973 kpl

Uusimmat kuvat

Genesaretin järvi
Genesaretin järvi
Haifa
Haifa

Viimeisimmät keskustelut

Satunnainen kuva

todistus jumalan kunniaksi
herralle kunnia!
aiheena tule herra jeesus!
tulleet olemme herran kasvoin eteen

Keskustelu

työmatkalainenKorona-ajan ongelmia10.6.2020 12:52
Joudun käyttämään julkisia kulkuneuvoja työmatkoilla.Turvavälejä ei pysty pitämään. Jokaisen oma asia on kuulemma pitää turvaväli, näin on ohjeistettu. Mutta ihmisiä tulee eteen ja taakse ja viereenkin yritetään tulla. Maskeja näkee hyvin harvoin. Itse pidän maskia, mutta eihän se minua suojaa. Ja turvavälit kai pitäisi pitää, vaikka maskeja pidettäisiin enemmänkin. Olisi hyvä jos ihmiset enemmän niitä käyttäisivät. Pyydän varjeltumista koronalta itselle ja kanssaihmisille.

Kiitos rukouksistaRe: Korona-ajan ongelmia14.6.2020 12:29
Huomasin, että maskien käyttöä koskeva kansalaisaloite on meneillään. Että tuo hanke menestyy, jos niin on tarkoitus Jumalankin mielestä. Päättäjillemme viisautta hoitaa tämän maan asioita parhaalla mahdollisella tavalla. Synnintuntoa, herätystä ja pelastumista kansallemme. On kristillisiä radio- ja tv-kanavia, erilaisia äänitteitä ja painotuotteita, joiden kautta evankeliumia yritetään levittää. Että moni ihminen vaikka vahingossakin "eksyy" näille evankelioiville kanaville.

työmatkalainenRe: Korona-ajan ongelmia10.8.2020 3:28
Kiitos siitä, että ainakin jonkinlaista myönteistä suhtautumista on havaittavissa maskisuositukseen liittyen. Vähän enemmän maskeja on näkynyt, mutta enemmän toivoisin niitä näkeväni busseissa ja muuallakin, missä ihmisiä on paljon yhtäaikaa.

Pyydän koronasta varjeltumista itselle ja lähimmäisille. Että tämä kriisiaika saisi ihmiset etsimään Jumalaa ja kyselemään Hänen tahtoaan.

työmatkalainenRe: Korona-ajan ongelmia9.9.2020 8:09
Huomaan että tahti työpaikalla on kiristynyt. Osa tekee etätyötä, osa käy töissä kuten ennenkin. Itse en ole pystynyt tekemään etätyötä. Moni näyttää työskentelevän lähes tauotta. En itse jaksa tehdä niin ja se näkyy ennestään pienen palkan pienenemisenä. Tästä aiheutuu mielipahaa. Pyydän että jotain hyvää tapahtuisi työtilanteessani!Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: